Form cover
Sida {{sida}} av {{sidor}}

HockeyAllsvenskans supporterundersökning 2023

Vi genomför nu tillsammans med alla våra klubbar en stor undersökning med våra supportrar runt om i landet. Undersökningen tar cirka 7-10 minter. Resultaten av undersökningen kommer presenteras senare under våren och alla som deltar är med i utlottningen av biljetter till slutspelet eller till premiären i höst.

Syftet med undersökningen är att få bättre förståelse för dina tankar om klubben och HockeyAllsvenskan som liga samt om ditt hockeyintresse. Enkäten kommer kunna ligga som grund för en stor del av både ligans och klubbarnas arbete in mot kommande säsong 2023-24.
Stort tack till dig som följer HockeyAllsvenskan! Det är tack vare er supportrar vi idag är landets tredje största liga, vilket är fantastiskt!
Gabriel Monidelle VD på HockeyAllsvenskan
Den information som du ger med dig genom denna enkät, såsom namn och e-postadress kommer inte spridas till tredje part utan endast användas för den här enkäten och eventuell kommande information från HockeyAllsvenskan. Du kan när som helst kontakta HockeyAllsvenskan om du inte längre vill ta del av sån kommunikation.

Hur identifierar du dig?
A
B
C
D
Har du ett favoritlag i HockeyAllsvenskan?
A
B